×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Heroic vinner grupp B — Ninjas in Pyjamas på andraplats

1
Den andra gruppen av ESL Pro League säsong 10 är färdigspelad. Ninjas in Pyjamas lyckades vinna mot både Vitality och Sprout men efter en förlust mot Heroic fick de nöja sig med en andraplats. Det blev istället Heroic som säkrade en direktplats till LAN-finalerna.
I grupp B av den tionde säsongen av ESL Pro Leauge fick vi se svenska Ninjas in Pyjamas. De fick en tuff start på gruppspelet genom att förlora mot det danska laget Heroic med 0-2, 7-16 på Vertigo och 12-16 på Nuke. Samma dag ställdes de också mot det tyska laget Sprout. Där kunde svenskarna rycka upp sig och plocka hem en 2-1-vinst, 16-13 på Mirage, 4-16 på Nuke och 16-14 på Inferno.

I den sista matchen av gruppspelet ställdes NiP mot det franska laget Team Vitality. Det visade sig bli en lätt match för det svenska laget som vann med 2-0, 16-6 på Overpass och 16-7 på Dust2. Matchen på Dust2 var första gången sedan juli förra året som Mathieu "ZywOo" Herbaut fick mindre än tio frags.

Laget som vann gruppen var det laget som NiP faktiskt förlorade mot, Heroic. Detta trots att de låg på samma poäng, 6, som både Vitality och Ninjas in Pyjamas. Det danska laget är därmed direktkvalificerade till LAN-finalerna av ESL Pro Leauge. NiP och Vitality måste istället spela den andra gruppspelsomgången för en chans att ta sig till Odense i december.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..