×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Mousesports sista laget till slutspel — Grayhound utslagna

1
Det sista laget till slutspelet är Mousesports. Detta efter att de slagit ut Grayhound med 2-1. De kommer nu att ställas mot Vitality i den ena kvartsfinalen under morgondagen.
Mycket stod på spel i matchen mellan Mousesports och Grayhound Gaming. Ett lag skulle ta sig vidare till slutspel och de andra skulle få lämna turneringen. Den första kartan, Dust2, blev väldigt lätt för det europeiska laget. De började matchen med att vinna åtta raka rundor innan Grayhound fick sin första. Det australiska laget fick endast en runda till under kartan och Mouz säkrade sitt kartval med 16-2.

Matchen gick nu över till det australiska lagets kartval, Inferno. Det var återigen Mouz som startade bäst med fyra raka rundor. Efter det kom dock Grayhound tillbaka med sex raka rundor för sig själva. De gick tillslut vinnande ur halvan med 8-7. På sin CT-sida kunde australiensarna vinna de första sex raka rundorna. Mousesports tog direkt efter det fyra rundor för sig själva men mer än så fick det inte, 16-11 till Grayhound.

Det sista laget till slutspelet av Dreamhack Masters Malmö skulle nu avgöras på Mirage, kartan som Grayhound lyckades göra en sjuk comeback mot Liquid på. Mousesports fick en otroligt stark start med fem raka rundor. De fortsatte starkt under hela halvan och fick med sig 13 rundor till sidbytet. Grayhound försökte på ännu en comeback men denna gången gick det inte. Mousesports säkrade den sista platsen i slutspelet efter 16-5 på Mirage.


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..