×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Astralis direkt till semifinal efter vinst mot Vitality

1
Astralis är klara för semifinal av Dreamhack Masters Malmö. Detta efter de vunnit mot franska Vitality med 2-0. Fransmännen är dock inte utslagna utan kommer att få starta slutspelet i kvartsfinal.
Den första upper bracket finalen i gruppspelet av Dreamhack Masters Malmö spelades mellan Astralis och Team Vitality. Ett av lagen skulle gå direkt till semifinal medan det andra skulle få nöja sig med kvartsfinal och matchen började på danskarnas kartval, Vertigo. Vitality vann pistolrundan men tappade rundan som följde tack vare en otrolig runda från Nicolai "dev1ce" Reedtz. Efter detta kunde danskarna ta kommando över kartan och fick med sig tolv rundor till sidbytet. Väl där kunde de snabbt stänga kartan med 16-5.

Näst på tur var fransmännens kartval, Dust2. En karta som visade sig bli mycket jämnare. Astralis vann de första två rundorna men den första halvan tillhörde Vitality. De lyckades få med sig hela tio rundor från sin T-sida. I den andra halvan började Astralis med att ta åtta raka rundor innan Vitality fick sin första CT-runda. Trots bra spel av fransmännen så kunde Astralis säkra en semifinalplats efter 16-14 mot Vitality. Det franska laget är fortfarande i slutspel men kommer att få starta i kvartsfinalen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..