×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Mousesports slår ut Optic Gaming

1
Det danska laget Optic Gaming är utslagna ur Dreamhack Masters Malmö. Detta efter en otroligt spännande match mot det europeiska laget Mousesports. De kommer nu att ställas mot Grayhound för en plats i slutspelet.
Elimineringsmatchen mellan Optic Gaming och Mousesports startade på det europeiska lagets kartval, Mirage. Det var också de som startade starkast genom att få en ledning på 6-1. Optic kom dock igång under den första halvan och lyckades få med sig åtta rundor till sidbytet. I den andra halvan blev det inte mycket till match. Trots många jämna rundor kunde Mousesports stänga den första kartan med 16-10.

Det var nu dags för Mousesports kartval, Nuke. Optic vann pistolrundan men mycket mer än så fick de inte under den första halvan. Mouz vann åtta raka rundor och kunde tillslut få med sig tolv rundor till sidbytet. I den andra halvan började dock Optic komma tillbaka. De vann många tighta rundor men det räckte inte hela vägen. Mousesports lyckades vinna matchen med 16-13 och Optic är därmed utslagna.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..