×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

ENCE ute ur Dreamhack Masters Malmö efter förlust mot Furia

1
Det brasilianska laget Furia är fortfarande kvar i Dreamhack Masters Malmö. Detta efter att de slagit ut det finska laget ENCE från turneringen. De kommer nu att ställas mot Fnatic eller G2 för en plats i slutspelet.
Den första kartan i elimineringsmatchen mellan Furia Esports och ENCE Esports blev brassarnas kartval, Mirage. De var också de som startade starkast genom att vinna de första fyra rundorna. ENCE kämpade tillbaka lite men det Furia som gick vinnande ur halvan med 9-6. ENCE vann nu den andra pistolrundan och såg ut att komma tillbaka i matchen. Furia lyckades dock stänga kartan med 16-13.

Nästa karta blev Train och återigen vann Furia den inledande pistolrundan. ENCE var dock med i matchen och lyckades få med sig sju rundor från sin T-sida. Det finska laget vann nu den andra pistolrundan men direkt efter det tappade de tre raka rundor till Furia. ENCE tog endast en till runda i matchen och får nu lämna turneringen efter att Furia säkrat 16-9 på Train.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..