×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Navi säkrar slutspelsplats efter vinst mot Optic Gaming

1
Natus Vincere har säkrat en plats i Malmö Arena. Detta efter en vinst mot det danska laget Optic Gaming. De kommer i nästa match att ställas mot antingen Ninjas in Pyjamas eller Grayhound.
Upper bracket semifinalen mellan Natus Vincere och Optic Gaming startade på det Navis kartval, Dust2. Optic vann pistolrundan men tappade efter det nio raka rundor till det ryska laget, halvan slutade 11-4 i Navis favör. De vann nu också pistolrundan på sin CT-sida och kunde snabbt stänga kartan med 16-8.

Nästa karta blev Nuke. Det danska laget startade starkt genom att vinna pistolrundan. De lyckades också gå vinnande ur sin T-sida med 8-7. De vann även pistolrundan på sin CT-sida samt rundan som följde men efter det blev tungt. Natus Vincere med nytillskottet Ladislav "GuardiaN" Kovács var för starka. Navi vann kartan med 16-12 och har nu säkrat en plats i slutspelet av Dreamhack Masters Malmö.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..