×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Vitality vinner mot ENCE — klara för slutspel

1
Det andra laget att säkra en plats i slutspelet är franska Vitality. Detta efter en otroligt spännande 2-1-match mot fins ENCE. De kommer nu att ställas mot Astralis för en direktplats till semifinalerna.
Den första matchen mellan Team Vitality och ENCE Esports var fransmännens kartval, Inferno. ENCE lyckades vinna pistolrundan samt rundan som följde. De tappade direkt efter det sju raka rundor. De lyckades dock komma tillbaka lite och fick med sig sju rundor från sin CT-sida. Väl där var det Vitality som vann pistolrundan och tre rundor direkt efter det. ENCE fortsatte dock starkt och matchen blev otroligt jämn. Vitality lyckades dock tillslut stänga kartan med 16-14.

Matchen gick nu över till finnarnas kartval, Nuke. Trots en förlorad pistolrunda visade ENCE snabbt varför de valde kartan. Deras T-sida såg stundtals ostoppbar ut och de fick tillslut med sig nio rundor till sidbytet. Vitality vann även den andra pistolrunda samt rundan som följde men ENCE kom tillbaka snabbt. De kunde tvinga matchen till en tredje karta efter 16-11 på Nuke.

Sista och avgörande kartan blev Dust2. Vitality lyckades vinna pistolrundan men tappade rundan direkt därefter. Det var otroligt stökigt överlag i första halvan då lagen bytte rundor fram och tillbaka. Det var tillslut fransmännen som tog kommando och fick med sig tio rundor till sidbytet. Väl där började ENCE komma ikapp och fick matchen till 9-11. Det var då Vitality återigen tog kommando och vann tre raka rundor. De tappade endast en runda till och vann matchen med 16-10.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..