×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Astralis säkrar slutspelsplats — Envy utslagna

1
Danska Astralis har efter en 2-0-vinst mot G2 Esports säkrat en plats i slutspelet av Dreamhack Masters Malmö. Samtidigt fick vi även se det första laget lämna turneringen,
I den första upper bracket semifinalen av grupp A fick vi se Astralis ställas på mot G2 Esports. Matchen började på danskarnas kartval Nuke. Det var också de som startade starkast genom att vinna pistolrundan och de två rundorna därpå. G2 kämpade dock tillbaka lite och fick med sig sju rundor till sidbytet. Astralis vann även den andra pistolrundan men tappade rundan som följde. De tog nu kommando över kartan och kunde få Nuke till 15-14. Astralis lyckades dock tvinga matchen till övertid. Där kunde de även vinna kartan med 19-16.

Det var nu dags för det fransk-serbiska lagets kartval, Dust2. De lyckades vinna den inledande pistolrundan samt rundan som följde. Mycket mer än så fick de dock inte under den första halvan utan Astralis lyckades vinna tolv raka rundor, halvan slutade 12-3 till Astralis. Det danska laget vann nu tre raka rundor och trots att G2 vann ett par rundor stängde Astralis matchen med 16-7. De har nu säkrat en plats i slutspelet.


Samtidigt som den matchen spelades startade matchen mellan Envy och Furia Esports. Matchen startade på brassarnas kartval, Vertigo. De fick en riktigt bra start på sin T-sida genom att vinna de fyra första rundorna. De fortsatte på samma spår och lyckades få med sig elva rundor till sidbytet. Det var nu Envys tur att vinna de fyra första rundorna på halvan men mer än så fick de inte. Furia lyckades stänga kartan med 16-8.

Matchen gick nu över till amerikanernas kartval, Nuke. Furia vann pistolrundan men Envy lyckades vinna de sex raka rundorna som följde. De fick tillslut med sig nio rundor till sidbytet. På sin CT-sida lyckades de nu vinna pistolrundan och fyra raka rundor därpå. De kunde snabbt efter detta plocka hem kartan med 16-10.

Sista och avgörande kartan blev Mirage. Envy vann de första tre rundorna men efter det tog Furia kommando. De lyckades vinna nio raka rundor innan Envy tog tre för att avsluta halvan. Envy vann även den andra pistolrundan men Furia var det starkare laget. De lyckades vinna kartan, och därmed matchen, med 16-9. I och med detta är Envy ute ur turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..