×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Optic överraskar mot Liquid — Natus Vincere vinner mot North

1
En av Dreamhack Masters Malmös stora favoriter, Team Liquid, lyckades inte vinna sin första match. Danska Optic Gaming lyckades efter en otrolig första halva vinna matchen med 16-9. Samtidigt fick vi även se Natus Vincere vinna sin första match med North.
Det amerikanska laget Team Liquid går utan tvekan in som en av de stora favoriterna för Dreamhack Masters Malmö. De ställdes i sin första match mot Optic Gaming. Det var det danska laget som överraskade och vann de första sju rundorna i matchen. De tappade endast en runda under den första halva på Overpass. Väl på sin CT-sida började Liquid kämpa tillbaka. Danskarnas ledning var dock för. Optic vann tillslut matchen med 16-9.


Samtidigt spelade ytterligare ett danskt lag, North. De ställdes mot Ladislav "GuardiaN" Kovács och kompani i Natus Vincere. Även denna match spelades på Overpass men här var det den första halvan som blev jämn. Lagen bytte rundor fram och tillbaka fram till att det stod 8-7 till North. När lagen bytte sida blev matchen väldigt lik den mellan Optic och Liquid. Här var det istället det danska laget som fick ta stryk när Navi vann nio raka rundor för att avsluta matchen 16-8.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..