×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Fnatic förlorar mot ENCE — Vitality vinner mot Tyloo

1
Det blev en tung första LAN-match tillbaka i Fnatic för Robin "flusha" Rönnquist och Maikil "Golden" Selim, de förlorade 16-7 mot ENCE. Samtidigt fick vi även se Vitality vinna en enkel match mot Tyloo.
Det blev en tuff start för svenska Fnatic. De ställdes mot ENCE Esportspå Mirage och det var finnarna som startade starkast. Fnatic lyckades endast få med sig fem rundor från sin CT-sida. De lyckades vinna vinna pistolrundan på den andra halvan men tappade rundan direkt därefter. De hade inte mycket att säga till om utan ENCE vann matchen med 16-7.


Samtidigt spelades matchen mellan Team Vitality och Tyloo. Matchen spelades på Inferno och det Richard "shox" Papillon och kompani som vann den inledande pistolrundan. De fortsatte starkt under hela den första halvan och fick med sig tio rundor till sidbytet. De vann även den andra pistolrundan och kunde snabbt vinna matchen med 16-7.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..