×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Astralis och G2 går vinnande ur första omgången

1
I den första omgången av Dreamhack Masters Malmö fick vi se Astralis ställas mot Envy och G2 mot Furia. Det var båda favoriterna som gick vinnande ur matcherna som båda spelades på Train.
Båda de två första kartorna av Dreamhack Masters Malmö startade på Train. I matchen mellan Envy och Astralis som startade starkast genom att vinna fyra raka rundor. Envy kämpade dock tillbaka och fick med sig sju rundor från sin CT-sida. Astralis vann även den andra pistolrundan och tog nu ett starkt grepp om matchen. De förlorade inte en runda till utan vann matchen med 16-7.


Matchen mellan G2 Esports och Furia Esports blev betydligt jämnare. Det blev stökigt i början av matchen när lagen vann varannan runda fram till att G2 tog tre på raken. Furia kämpade dock tillbaka och fick med sig åtta rundor på sin T-sida. De lyckades även vinna pistolrundan på sin CT-sida och kunde efter ett par rundor komma upp i 14-10. Det var nu G2 som istället tog kommando och vann sex raka rundor för att plocka hem matchen med 16-14.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..