×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Hellraisers presenterar nytt CS-lag med ANGE1 i spetsen

1
Efter att Hellraisers valt att placera hela sitt lag på bänken har de nu presenterat sin nya femma. Endast två spelare återstår från den förra linan, Kirill "ANGE1" Karasiow och Žygimantas "nukkye" Chmieliauskas.
Efter en sämre prestation under Starladder Berlin Major valde Hellraisers att placera hela sitt lag på bänken. De har nu presenterat en nya femma där endast två spelare återstår från den förra linan, Kirill "ANGE1" Karasiow och Žygimantas "nukkye" Chmieliauskas. ANGE1 har varit en del av organisationen sedan den grundades under 2014 när Astana Dragons la ner.

De plockar nu in två spelare som tidigare representerade Vega Squadron, Igor "crush" Shevchenko och Alexander "scoobyxie" Marynych. De två ukrainska spelarna tar även med sig den lettiska spelaren Vadim "Flarich" Karetin som tidigare var en del av Pro100. Den enda turneringen som Hellraisers just nu är uppskrivna för är ESL Pro League som startar i oktober.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..