×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Faze Clan kommer att använda broky för ESL One New York och Pro League

1
I en intervju med Hltv berättar Nikola "NiKo" Kovac att den unga lettiska talangen Helvijs "broky" Saukants har provspelat med laget. Han säger att de kommer att fortsätta spela med broky och att han kommer vara med i laget under ESL One New York och ESL Pro League.
Under OMEN Challenge deltog Nikola "NiKo" Kovač i en intervju med Hltv. I intervjun bekräftar den bosniska Faze Clan-spelaren att den unga talangen Helvijs "broky" Saukants har testspelat med laget. Han berättar även att den lettiska spelaren kommer att spela med laget under ESL One New York och ESL Pro League som hans slutliga test.

NiKo säger även att de har frågat runt om den finska ledaren Aleksi "Aleksib" Virolainen för att se om han skulle passa bra i laget. Efter detta ska laget ha bestämt att de inte var intresserade av spelaren. Han berättar att de inte ens har pratat med Aleksib. Han säger dock att de är villiga att plocka in någon annan IGL. NiKo pratar mycket om annat i intervjun som går att läsa här.


Artikelbild: Epsilon

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..