×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

ESL offentliggör IEM Katowice 2020 — 500 000 dollar i prispott

1
Intel Extreme Masters tar för femte gången över Spodek Arena i Katowice, Polen. Den 28 februari till den 1 mars ställs 16 av världens bästa lag mot varandra i jakt på titeln.
Den 28 februari intar Intel Extreme Masters för femte året i rad Spodek Arena i polska Katowice. 16 lag, tio inbjudna och sex kvalade, kommer att göra upp om 500 000 dollar under det tre dagar långa evenemanget. Det vinnande laget kammar inte bara hem 250 000 dollar, utan även en vinst mot den tredje säsongen av Intel Grand Slam.

Den polska turneringen kommer att spelas enligt samma format som ESL:s tidigare 16-lags-turneringar med ett dubbelt gruppträd som banar ut till ett slutspelsträd med sex slutspelslag. IEM Katowice 2020 kommer att vara den första turneringen på Masters-nivå som är en del av ESL Pro Tour, den andra kommer att vara ESL One Cologne i juli.

De regerande Katowice-mästarna är för närvarande Astralis som vann major-versionen av turneringen detta år och Intel Grand Slam-mästarna är Team Liquid som vann säsong två på bara 63 dagar.



Artikelbild: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..