×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Japaleno och Gamerlegion startar starkt i ECS Pinnacle Cup

1
De två svenska lagen i ECS Pinnacle Cup, Gamerlegion och Japaleno, lyckades vinna deras inledande matcher i turneringen som agerar kval till ECS. Båda lagen fortsätter turneringen idag där Gamerlegion ställs mot BIG och Japaleno ställs mot M1x.
Under gårdagen spelades den första omgången av ECS Pinnacle Cup. Från den svenska sidan såg vi Gamerlegion med de tre svenska spelarna Hampus "hampus" Poser, Tim "nawwk" Jonasson och Dennis "dennis" Edman ta sig förbi det kazakstanska laget Se7en på två raka kartor, 16-10 på Dust2 och 16-13 på Inferno. Efter det följde matchen mellan helsvenska Japaleno och Team Spirit. Även där blev det svenskt vinst när Japaleno vann både Overpass och Dust2 med 16-13.

Turneringen fortsätter idag. Båda lagen kommer att spela samtidigt. Gamerlegion kommer i sin match att ställas mot Owen "smooya" Butterfield och kompani i BIG som under gårdagen lyckades vinna en lätt match mot Espada. Japaleno kommer att ställas mot ett lag som på pappret är lättare, M1x. Laget med två stycken albanska spelare vann sin första match på walk over då CR4ZY inte kunde vara med och spela.


Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..