×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Australien

Grayhound plockar upp INS

1
Det australiska laget Grayhound har nu hittat en ersättare för Erdenetsogt "erkaSt" Gantulga. Den som nu kliver in i laget är den 20 år gamla spelaren Josh "INS" Potter som tidigare representerat Order.
Innan Starladder Berlin Major offentliggjorde den mongoliska spelaren Erdenetsogt "erkaSt" Gantulga att han skulle lämna Grayhound Gaming. Detta lämnade det australiska laget på endast fyra spelare. De har dock redan hittat en ersättare i form av den 20 år gamla spelaren Joshua "INS" Potter.

INS har varit en del av den australiska scenen sedan 2014. Det var dock först under 2016 han gjorde ett namn för sig när han anslöt sig till Chiefs Esports Club. Han lyckades med laget vinna både den tionde och elfte säsongen av CyberGamer Pro League. Efter lite mer än ett år i laget gick han med i Tainted Minds. Det gick dock tyngre i Tainted Minds och efter lite mindre än ett år anslöt han sig till Order. Där blev han kvar till nu när Grayhound valde att plocka upp den unga talangen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..