×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Gamerlegion och Japaleno vidare till andra dagen av Dreamhack Malmö-kvalet

1
Under måndagen startade det öppna europeiska kvalet till Dreamhack Masters Malmö. Totalt 166 lag deltog i den första dagen men nu återstår endast 16. Bland dessa hittar vi ett gäng svenska spelare från bland annat Gamerlegion och Japaleno.
Om mindre än en månad startar Dreamhack Masters Malmö. Endast tre platser återstår i den prestigefyllda turneringar, alla dessa ska fyllas genom kval. Fyra lag har blivit inbjudna till det slutna europeiska kvalet, Heroic, Tricked Esport, CR4ZY och Mousesports. De resterande fyra platserna kommer att avgöras ikväll och det finns chans för mer än ett svenskt lag.

16 lag återstår nu i det öppna europeiska kvalet, bland dessa hittar vi ett antal svenskar. Gamerlegion med de tre svenska spelarna, Tim "nawwk" Jonasson, Hampus "hampus" Poser och Dennis "dennis" Edman har under hela kvalet spelat med Georgi "SHiPZ" Grigorov istället för Kevin "HS" Tarn. De ställs i nästa match mot ett lag som går under namnet Pharsyde som även de har ett par svenska spelare i form av Emil "slingerG" Ternander, Marcel "mauw1" Momtez och Alexander "holmyz" Kumlin Vasquez.

Även Japaleno som nyligen blev släppta av Chaos Esports Club har tagit sig vidare till den andra dagen av kvalet. De lyckades under den första dagen vinna mot ett par större lag som LDLC och Aristocracy. De kommer i nästa match att ställas mot det polska laget PACT. Japaleno är inte på samma sida av kvalet som Gamerlegion så det finns en möjlighet att båda lagen tar sig vidare till det slutna kvalet.

Den sista svenska spelaren i kvalet är Rasmus "kreaz" Johansson som spelar med ett lag som går under namnet Budapest Five. De har tidigare i kvalet slagit ut Mikail "Maikelele" Bill och kompani i deras nya organisation . De ställs i nästa match mot ett lag som går under namnet Avez. Om kreaz och kompani lyckades vinna nästa match kommer de att ställas mot vinnarna av Gamerlegion och Pharsyde.

Bracket går att hitta här

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..