×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Luminosity bänkar HEN1 — skullz ryktas ersätta

1
Luminosity Gaming har valt att bänka sin AWP-spelaren Henrique "HEN1" Teles. Det brasilianska laget ryktas nu redan ha hittat en ersättare till spelaren. Enligt uppgifter till Hltv kommer den unga talangen Felipe "skullz" Medeiros att ansluta sig till laget.
Den enda Teles-tvillingen, Lucas "LUCAS1" Teles, är just nu utlånad från Luminosity Gaming till Made in Brazil. Den andra brodern, Henrique "HEN1" Teles, är nu också ute ur den aktiva linan men han har blivit bänkad. Enligt Hltv så har det brasilianska laget redan hittat en ersättare i form av Felipe "skullz" Medeiros från W7M Gaming.

HEN1 varit en del av organisationen sedan juni 2018 när han och LUCAS1 anslut sig till laget. Tillsammans med laget har han lyckats placera sig på andraplats under Dreamhack Open Valencia 2018 och Dreamhack Open Atlanta 2018. Innan Luminosity var HEN1 med av Immortals-laget som tog sig hela vägen till final av PGL Major Krakow 2017, en match de förlorade mot Gambit Esports.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..