×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Avangar ställs mot Forze för sista platsen till Blast Pro Series Moskva

1
De två lagen för Blast Play-In till Blast Pro Series Moskva är nu klara. Det kommer att bli det kazakstanska laget Avangar samt de ryska laget Forze som kämpar om den sista platsen i turneringen.
Fem lag har fått inbjudan att delta i den nästa upplagan av Blast Pro Series. Bland dessa hittar vi svenska Ninjas in Pyjamas och världens just nu näst bäst rankade lag, Team Vitality. Den sista platsen i turneringen kommer dock att gå till antingen till Avangar eller Forze. Detta efter att de två lagen placerat sig bäst i CIS-kvalet.

Turneringen kommer att spelas i Moskva och går av stapeln den 13 augusti. Förutom Avangar eller Forze så har publiken ett hemmalag att heja på. I VTB Arena kommer Natus Vincere även att delta. De två sista platserna i turneringen gick även de till inbjudna lag, brasilianska Made in Brazil och finska ENCE Esports.

Blast Pro Series Moskva
Ninjas in PyjamasNatus Vincere
ENCE EsportsMade in Brazil
Team VitalityAvangar/Forze

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..