×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ryssland

Avangar ställs mot Forze för sista platsen till Blast Pro Series Moskva

1
De två lagen för Blast Play-In till Blast Pro Series Moskva är nu klara. Det kommer att bli det kazakstanska laget Avangar samt de ryska laget Forze som kämpar om den sista platsen i turneringen.
Fem lag har fått inbjudan att delta i den nästa upplagan av Blast Pro Series. Bland dessa hittar vi svenska Ninjas in Pyjamas och världens just nu näst bäst rankade lag, Team Vitality. Den sista platsen i turneringen kommer dock att gå till antingen till Avangar eller Forze. Detta efter att de två lagen placerat sig bäst i CIS-kvalet.

Turneringen kommer att spelas i Moskva och går av stapeln den 13 augusti. Förutom Avangar eller Forze så har publiken ett hemmalag att heja på. I VTB Arena kommer Natus Vincere även att delta. De två sista platserna i turneringen gick även de till inbjudna lag, brasilianska Made in Brazil och finska ENCE Esports.

Blast Pro Series Moskva
Ninjas in PyjamasNatus Vincere
ENCE EsportsMade in Brazil
Team VitalityAvangar/Forze

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..