×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Bulgarien

Windigo plockar upp Calyx och hAdji — v1c7oR och blocker bänkade

1
Det bulgariska laget Windigo har valt att göra förändringar till sin lina. De bänkar två stycken spelare, Viktor "v1c7oR" Dyankov och Yanko "blocker" Panov. För att ersätta dessa två spelare har de plockat upp den turkiska spelaren Bugra "Calyx" Arkin och den franska spelaren Ali "hAdji" Haïnouss.
Det bulgariska laget Windigo Gaming satsar nu internationellt. De har valt att placera två av sina spelare, Viktor "v1c7oR" Dyankov och Yanko "blocker" Panov, på bänken. v1c7or har varit en del av laget sedan slutet av 2017 medan blocker klev in i laget i juni förra året. Tillsammans lyckades de nyligen vinna Moche XL Esports. Förutom detta vann de även World Electronic Sports Games tidigare i år.

In i laget kliver nu istället den turkiska spelaren Buğra "Calyx" Arkın som har varit sedan april i år när han valde att lämna Ex-Space Soldiers . Han har tidigare agerat inhoppare för just Windigo under Dreamhack Masters Dallas där de placerade sig på en 9-12-plats. Förutom detta så plockar Windigo även upp den franska spelaren Ali "hAdji" Haïnouss som valde att lämna Frenchfrogs tidigare i juni. Båda spelarna är nu kontrakterade i en tre månader lång prövoperiod.



Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..