×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Liquid vinner ESL One Cologne 2019 — säkrar Intel Grand Slam

1
Amerikanska Team Liquid har vunnit ESL One Cologne 2019. Detta efter en bäst-av-fem final mot franska Team Vitality. Förutom prispengarna på 125 000 dollar har de även säkrat Intel Grand Slam och en miljon dollar.
Finalen av ESL One Cologne 2019 startade på Mathieu "ZywOo" Herbaut m ident="19774" type="inline">Team Liquids kartval, Overpass. Det var dock Team Vitality som vann pistolrundan. Men de förlorade rundan direkt därefter, något som visade sig vara ett problem under hela matchen. Efter detta kunde Liquid få med sig nio rundor på sin T-sida. När lagen bytte sida var det Liquid som vann pistolrundan men inte bara det. De vann sju raka rundor för att säkra den första kartan med 16-6.

Matchen gick nu över till Vitalitys första kartval, Dust2. De vann återigen den första pistolrundan och kunde denna gången vinna rundan när Liquid körde ett force-köp. Rundan efter hade Liquid endast sparat två Scouts men kunde vinna den. Halvan slutade 8-7 till Liquid. Den andra halvan fortsatte att vara jämn till att Vitality kunde få 14-12. Det var dock Liquid som fick 15 rundor först. Vitality lyckades tvinga kartan till övertid och kunde tillslut stänga kartan efter en otrolig 1on3-situation av Mathieu "ZywOo" Herbaut.

Det var nu dags för Liquids andra kartval, Inferno. Även denna gången Vitality pistolrundan men tappade ännu en gång rundan efter det. Detta gjorde att Liquid kunde få med sig hela elva rundor från sin CT-sida av Inferno. Vitality vann den andra pistolrundan men precis som tidigare så tappade de rundan efter det. De försökte kämpa tillbaka men ytterligare en clutch av men det räckte inte. Inferno gick till Liquid 16-10.

Nu var det dags för Mirage. Liquid kunde nu äntligen vinna den inledande pistolrundan och till skillnad från fransmännen kunde de vinna de två nästkommande rundorna. Vitality vann dock efter det sju raka rundor. Liquid vann dock de sista för att få med sig åtta rundor till sidbytet. De vann nu den andra pistolrundan och rundan därefter. Fransmännen lyckades vinna en runda men detta var den sista de vann i matchen. Liquid kunde vinna sex raka rundor för att vinna ESL One Cologne 2019.

Team Liquid lyfter pokalen




Artikelbild: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..