×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Begrip laddar om på nytt

1
Begrip är en klan som de flesta av oss någon gång hört av. Vi har sett dem på events som bland annat ESWC-kvalet 2003 och CPL Köpenhamn 2003. Klanen gick idag ut med att de tagit in tre nya spelare och jag fick tag på individ, som spelar i Begrip. Just denna individ fick reda ut för oss hur saker ligger till inom Begrip. Han fick dessutom göra det i denna lilla intervju.
Begrip | individ

Ni gick idag ut med att ni tagit emot tre nya spelare i er lineup. Hur kommer sig det beslutet och varför just dessa tre spelare?

Vi har haft rätt mycket strul med att få igång en stabil lineup sedan enben och strey lämnade i oktober. Huztler och Iskall blev reserver på grund av för mycket skola. Så vi var egentligen bara 3 aktiva, jag sailor och spunch.

Hur ligger ert förflutna till med dessa tre spelare?

Vi började testa Affeh och trivdes bra med han, för ungefär 2 veckor sen frågade jag Affeh om han kunde höra om zet och Nightman var intresserade att testa med oss. Jag visste att de var klanlösa men bra spelare samt att Affeh kände de ganska bra i och med att de mixar mycket med varandra.

Så hur ser framtiden ut för Begrip? Har ni något planerat redan nu?

Just nu är det inga events bokade så det är hård träning som gäller.

Låter bra, vi hoppas på en ljus framtid för er. Det sista ordet står du för och lycka till nu för Begrip!

Tack för intervjun. Vill passa på och tacka Dr^F för att han gör ett bra jobb som manager och våra sponsorer Mobiltech.

123 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 123 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..