×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Blast återvänder till Köpenhamn — NiP inbjudna

1
Blast Pro Series har offentliggjort ytterligare en turnering för 2019. Denna gånger återvänder turneringsserien till Danmark, närmare bestämt Köpenhamn. Fyra lag har blivit inbjudna till turneringen som spelas i November, Ninjas in Pyjamas, Team Liquid, Astralis och Natus Vincere.
Blast Pro Series har offentliggjort ännu en turnering för 2019. Turneringen kommer denna gången att återvända till Royal Arena i Köpenhamn, Danmark. Detta kommer att bli ett av de fullspäckade turneringarna för året. Hittills har fyra lag blivit inbjudna till turneringen med 250 000 dollar i prispotten. Bland dessa hittar vi svenska Ninjas in Pyjamas som kommer att dela scenen med Astralis, Team Liquid och Natus Vincere.

Ytterligare två lag kommer att delta i turneringen. Om Blast följer det de har gjort för både Madrid och Moskva kan vi förvänta oss ett lokalt kval. Detta skulle då troligen vara ett nordiskt kval. Innan dess kommer två Blast-turneringar att spelas. Blast Pro Series Los Angeles som spelas 13-14 juli och Blast Pro Series Moskva som spelas 13-14 september.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..