×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Counter-Strike firar 20 år — AUGen får en nerf

2
Under gårdagen släppte Valve en ny uppdatering till Counter-Strike: Global Offensive. I uppdateringen väljer Valve att fira att Counter-Strike fyllt 20 år. I och med detta har de lagt till en äldre version av Dust2. Förutom detta får även det just nu populäraste CT-vapnet i spelet, AUG, en nerf, nu skjuter den långsammare.
Det har kommit en ny uppdatering till Counter-Strike: Global Offensive. I uppdateringen firar Valve att Counter-Strike har funnit i 20 år. I samband med detta så har en nygammal version av Dust2 kommit till spelet. Den nya versionen som har kommit är en ren kopia av 1.6-versionen. Kartan går att spela i Casual där den varvas med den nuvarande versionen.

Förutom detta ser vi även förändringar till det vapnet som har varit det mest populära på CT-sidan under den senaste tiden, AUG. Vapnet skjuter nu långsammare och är mindre träffsäker när man inte siktar in. Det har även gjorts mindre förändringar till Danger Zone och det har även lagts till en ny Sticker Capsule, "The Chicken Capsule".


Fullständiga notes

[20TH ANNIVERSARY]
– Celebrate 20 years of Counter-Strike with a retro version of Dust II, currently available in the Casual Dust II map group.
– The Chicken Capsule is now available for purchase in-game.

[GAMEPLAY]
– Adjustments to the AUG to bring its utility more in line with other rifles.
— Slightly reduced rate of fire.
— Reduced accuracy while unscoped.

[DANGER ZONE]
– Fixed an exploit involving duplication of items dropped by disarming another player.
– Players in warmup spawn closer to their teammate.
– Players in warmup now spawn with a random pistol.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..