×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Team Ancient rådde inte på Optic Gaming — ny chans imorgon

1
Trots en stark inledning från Team Ancient i vinnarmatchen mot Optic Gaming, lyckades svenskarna inte avancera till semifinal. Imorgon avgörs svensklagens öden.
Team Ancients öde utspelades på Mirage, och svenskarna började matchen som T mot Optic Gaming. Det började bra för Team Ancient, då de lyckades vinna pistolrundan. Efter det blev det jämnt skägg hela vägen in i halvtid. Det var AWP-spelarna för respektive lag som visade framfötterna under matchens första hälft. William "draken" Sundin hade flertalet clutch-situationer han rodde i land, likaså Mathias "MSL" Lauridsen. Vid halvtid var ställningen, rättvist, 8-7 till Optic Gaming.

Svenskarna fortsatte spela bra under inledningen av den andra halvan, först genom av att vinna pistolrundan för att kvittera ställningen. Sedan vann Optic Gaming följande runda, för att sedan förlora nästa. Efter en bökig start på den andra halvan, lyckades Team Optic etablera sitt spel, och rada upp vunna rundor och MSL fortsatte spela bra med sin AWP. Optic släppte aldrig tag om matchen, och till slut blev det en relativt bekväm seger för danskarna, med slutresultatet 16-10. Detta betyder att Team Ancient får försöka på nytt, på söndag att ta sig till semifinal. De kommer möta vinnaren från matchen mellan CR4ZY och Chaos Esports Club.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..