×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

CS:GO Asia Championship 2019 offentliggjort — 300 000 dollar i prispotten

1
Perfect World har offentliggjort evenemanget CS:GO Asia Championship. Turneringen kommer att ha åtta lag, bland dessa hittar vi ENCE och Made in Brazil. 300 000 dollar kommer att stå på spel i turneringen som kommer att spelas i Shanghai i november.
I november är det återigen dags för CS:GO Asia Championship. Den senaste upplagan vann den Natus Vincere, de har dock inte fått en inbjudan till turneringen än. Hittills har tre lag blivit inbjudna, ENCE Esports, Made in Brazil och Tyloo. Ytterligare fyra lag kommer att bli inbjudna och den sista platsen kommer att avgöras via ett kinesiskt kval.

Totalt 300 000 dollar kommer att stå på spel i den kinesiska turneringen. Hittills har Perfect World inte gått ut med vilken arena turneringen kommer att spelas i men det kommer att äga rum någonstans i Shanghai.


Artikelbild: Blast Pro Series

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..