×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

Här är grupperna för GG.Bet Cologne — vinnande laget till ESL One

1
Imorgon startar GG.Bet Cologne Invitational. En turnering som agerar som kval till ESL One Cologne som spelas i början av juli. Bland de deltagande lagen hittar vi en svensk spelare, Mikail "Maikelele" Bill och hans lag NoChance. Förutom detta hittar vi även världens bäst rankade lag, Team Liquid.
Imorgon, 13 juni, är det dags för GG.Bet Cologne Invitational. Åtta lag kommer i turneringen att slåss om den sista platsen till ESL One Cologne. De åtta lagen har delats upp i två grupper men det är endast det vinnande laget som kvalar sig vidare till ESL One. Turneringen kommer att spelas från torsdag fram till måndag.

Den enda svensken i turneringen, Mikail "Maikelele" Bill, har fått en tuff en grupp. Svensken och hans lag NoChance är placerade i grupp A tillsammans med världens bäst rankade lag, Team Liquid. Förutom detta har de även Sprout och Team Spirit. NoChance kommer dock att ställas mot Sprout i den första omgången.

I grupp B hittar vi Óscar "mixwell" Cañellas och kompani i Movistar Riders. Han kommer att ställas mot sitt laget han testspelade för innan Movistar Riders, G2 Esports. Förutom detta hittar vi även Hellraisers och Windigo Gaming i gruppen.

Grupp AGrupp B
NoChanceHellraisers
Team LiquidG2 Esports
SproutMovistar Riders
Team SpiritWindigo Gaming

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..