×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Cloud9 sista laget till ESL Pro League-finalerna — storspel av Golden

1
Alla lagen för ESL Pro League är nu klara. Detta efter att Maikil "Golden" Selim och hans Cloud9 besegrat Ghost Gaming med 2-1 i kartor. Golden spelade en bra match och fick till en otrolig clutch-runda under den sista kartan.
Det blir ytterligare en svensk i LAN-finalerna av ESL Pro League, Maikil "Golden" Selim. Han och hans Cloud9 ställdes under gårdagen mot Ghost Gaming i den sista matchen av den amerikanska delen av turneringen. Detta innebär att totalt åtta svenskar kommer att vara på plats i franska Montpellier den 18 juni.

Matchen startade på Cloud9:s kartval, Inferno. Trots detta så var det Ghost som fick en otrolig start och vann de sju första rundorna. De kunde tillslut få med sig 10 rundor till sidbytet. De kunde också snabbt i den andra halvan få matchen till 15-6. Då började dock Golden och kompani att kämpa tillbaka. De vann sju raka rundor och kom upp till 13 rundor. Efter det lyckades dock Ghost stänga den första kartan.

Nu gick matchen över till Ghosts kartval, Nuke. Det var dock Cloud9 som vann den inledande pistolrundan. Ghost svarade snabbt med två rundor från sig själva men mycket mer än så fick de inte. Cloud9 var riktigt starka och vann tio rundor medan de bara förlorade en, 12-3 till Cloud9. När Ghost nu fick spela sin CT-sida såg matchen ut att vända. Ghost vann fem raka rundor innan Cloud9 kunde plocka fyra raka för sig själva och vinna kartan med 16-8.

Matchen och platsen till LAN-finalerna skulle nu avgöras på Dust2. Ghost startade kartan likt Inferno och kunde få en snabb ledning på 7-2. Trots detta så var det Cloud9 som gick vinnande ur halvan med 8-7. De fortsatte med detta momentum och vann fyra raka rundor innan Ghost kunde få sin första CT-runda. De såg även ut att vinna den rundan efter det när Golden hamnade ensam mot tre Ghost-spelare. Svensken lyckades dock med en otroligt snygg clutch. Cloud9 gick inte att skaka efter detta och vann tillslut kartan och därmed matchen med 16-10.

Cloud9:s vinstögonblick

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..