×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Heroic vinner mot Navi — vidare till ESL Pro Leauge-finalerna

1
Heroic överraskade alla under gårdagen genom att slå Natus Vincere. I och med detta är Adam "friberg" Friberg och hans danska lag klara för LAN-finalerna av ESL Pro League. Detta trots att Aleksandr "s1mple" Kostyliev fick 82 frags över de tre kartorna.
Heroic är vidare till ESL Pro League-finalerna. Detta efter en 2-1-vinst mot Natus Vincere. Matchen startade på Heroics kartval, Vertigo. Trots detta var det Navi som startade starkast genom att få en ledning på 5-2. Där vände dock Heroic och vann åtta raka rundor, 10-5 i halvtid. Det fortsatte likadant efter sidbytet och vann ytterligare fem rundor på raken, 15-5. Navi började kämpa tillbaka och vann fyra raka rundor men Adam "friberg" Friberg och kompani kunde stänga kartan med 16-9.

Matchen gick nu över till Navis kartval, Mirage. Denna var det Heroic som vann den inledande pistolrundan och fyra raka rundor därpå. De kunde tillslut få med sig åtta rundor från sin CT-sida. När lagen bytte sida tog dock Navi kommando över matchen och stängde den fort med 16-11.

Allting skulle nu avgöras på Overpass. Navi vann den första pistolrundan och fick ett bra grepp under den första halvan. Trots rundor fram och tillbaka kunde de få med sig nio rundor från sin T-sida. Nu var det dock Heroic som tog kommando. De vann den andra pistolrundan och fick upp en ledning på 13-12. Navi vann dock två rundor på raken och kom nu upp i en 14-13-ledning. Heroic valde då att lägga full fokus på B-siten och vann alla resterande rundor, 15-14 till det danska laget.

I och med detta är Heroic det sista europeiska laget att ta sig vidare till ESL Pro League-finalerna i Montpellier, Frankrike. Detta trots storspel av Oleksandr "s1mple" Kostyliev som under de tre kartorna fick 82 frags.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..