×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Port22 rekryterar en spelare och en manager *

1
Det har hänt relativt mycket hos Port22 den senaste tiden. För nästan två veckor sedan gick VonoX med i klanen (nyhet) och bara fyra dagar senare valde GTS att lämna (nyhet). Idag satte ytterligare två personer på sig Port22-taggen. foppa blev lagets manager medan RobbaN gjorde femmannalaget till ett sexmannalag.
Att RobbaN skulle gå till Port22 var väntat enligt många då han och VonoX hållit ihop mycket länge i klanspelet. Laget består nu av de här sex spelarna:
  • Classic
  • RobbaN
  • solido
  • nmd
  • VonoX
  • mphiz
Port22 deltar i natt i Overdose Invite cup där bland andra Lemondogs, Embrace, Clan-Vic och SUMO spelar. HLTV-IP till deras nuvarande match mot Drunkz, och kanske även till senare matcher, är 81.228.242.126:27020.

Vi ska försöka fixa en intervju senare i natt, så håll utkik efter en uppdateringsstjärna.

* Uppdatering: solido hade tid för intervju mellan matcherna i Nattcup. I nattcupen vann man första matchen mot Drunkz och ska nu spela mot Lemondogs.

solido

Hur gick det till när ni plockade upp RobbaN och foppa? Kom de i flock eller var för sig?

Robban har vi testat i typ 2 veckor nu och de har funkar perfekt... Sedan så har foppa sedan tidigare varit manager för embrace så vonox kom med förslaget att ta in han samtidigt som vi tar in foppa.


Vad har ni för förväntningar på managern i sällskapet? Vilken sorts sponsorat prioriteras?

Vi har inga speciella förväntningar förutom att han fixar och donar när det behövs. VonoX och foppa var med i embrace förr så han kom med förslaget om att ta med foppa för att han är jävligt go :P


Ni är nu sex spelare i laget, hur löser ni problemet med att man vanligtvis bara är fem som spelar samtidigt?

Vi kör mapvis. Alla står över en map, jag står över dust2 osv.


Vad har ni för mål med spelandet?

1 nattcup #3 DIRR


Okej, tack för din tid, lycka till och så vidare. Något du vill tillägga?

Shoutout to Zodiax.

41 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 41 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..