×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Ninjas in Pyjamas vidare till final i första veckan av ECS

2
Under veckan så har den första omgången av ECS spelats. Svenska Ninjas in Pyjamas har lyckats ta sig hela vägen till final efter två raka vinster mot Forze och Faze Clan. De ställs ikväll mot Astralis för den första platsen till LAN-finalerna.
Det blev en rätt så underlig match mellan Ninjas in Pyjamas och Faze Clan. Den första kartan, Inferno, var Faze kartval. Detta blev också väldigt tydligt direkt. De började med att ta sex raka rundor innan ninjorna fick sin första. Den rundan var också en av de två rundorna de fick. Faze Clan krossade NiP med 16-2 på den första kartan.

Väl på den andra kartan, Train, så blev det match på riktigt. Trots att ninjorna vann pistolrundan på sin T-sida så var det Faze som startade starkast. De lyckades ändå få med sig sex rundor, rätt så respektabelt på Train. I sidbytet så var det Faze Clans tur att vinna pistolrundan men efter det så tog NiP kommando över matchen. De tog åtta rundor medan de endast förlorade en. De kunde tillslut få matchen till 15-13 men lyckades inte avsluta matchen och den gick till övertid. Väl där så kunde NiP stänga matchen med 19-17.

Den sista kartan, Overpass, speglade mer den första. Ninjorna startade riktigt starkt och tog den första pistolrundan och de tre rundorna därpå. Efter det blev vann lagen varannan runda fram till att svenskarna åter tog kommando och vann halvan med 12-3. Trots att Faze vann pistolrundan samt rundan därpå så hade de inte en chans mot Ninjas in Pyjamas som vann kartan med 16-5.

Ninjas in Pyjamas kommer ikväll att möta Astralis i denna veckans final. Vinnarna av matchen kvalificerar sig till LAN-finalerna av ECS säsong 7. Hela matchen går att se med svenska kommentatorer på Twitch.tv/bmetv med start klockan 20:00.
2019-05-07 13:34
Sverige var fortsatt dominanta efter SK Gamings vinst i Samsung Euro Championship 2007, men året därpå var det Fnatic som tog plats på prispallen. Tillsammans med Samsung tar vi en titt tillbaka på svenskarnas framgångar.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..