×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Dreamhack offentliggör kvalprocessen för Dreamhack Masters Dallas

1
Det första stoppet för Dreamhack Masters för i år blir USA, närmare bestämt Dallas. Nu har Dreamhack offentliggjort processen för de sex kvalplatserna till turneringen.
Dreamhack tar sin största turnering till den klassiska CS-staden Dallas i USA. Turneringen som kommer att ha 250 000 dollar i prispotten spelas mellan den 28 maj - 2 juni. Inget av de inbjudna lagen har blivit offentliggjorda ännu men de har nu släppt hur kvalen kommer fungera. De sex kvalplatserna är uppdelade på följande vis: Europa får två platser medan Nordamerika + Latinamerika, Brasilien + Sydamerika, Kina och Asien + Oceanien får en plats var.

Alla kommer att inledas med öppna kval som spelas mellan den 20-21 mars. Dessa leder sen in till slutna kval som spelas direkt därefter, 22-24 mars. Alla de slutna kvalen, förutom Kina och Asien + Oceanien, kommer att ha åtta lag som spelar ett dubbelt slutsspelsträd med bäst-av-tre hela vägen. Hur de slutna kvalen för Kina och Asien + Oceanien kommer att fungera är i skrivande stund okänt.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..