×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Cloud9 sista lag till New Legends Stage

1
Vi har fått ännu en svensk till New Legends Stage i Intel Extreme Masters Katowice. Robin "flusha" Rönnquist och hans Cloud9 tog sig vidare genom att vinna mot Winstrike på två raka kartor, 16-7 på Nuke och 19-16 på Overpass.
New Challengers Stage är nu avklarat och det sista laget att ta sig till New Legends Stage blir Cloud9. Det innebär att vi kommer att få se ännu en svensk i nästa del av Intel Extreme Masters, Robin "flusha" Rönnquist. De ställdes i den sista matchen mot ryska Winstrike Team. Matchen började på Winstrikes kartval, Nuke. De lyckades vinna pistolrundan på sin T-sida men det var de amerikanska laget som gick vinnande ur halvan med 11-4. De vann också pistolrundan när lagen bytte sida tog tillslut hem kartan med 16-7.

Matchen gick nu över till Overpass. Denna kartan blev betydligt jämnare. I den första laget såg det inte ut som att något lag hade något direkt övertag. Men det var Winstrike som gick in med en liten fördel i andra halvan, 8-7. De vann även pistolrundan samt rundan därefter men efter det var det Cloud9 som tog kommando över matchen. De vann sju raka rundor för att hamna på 14-10. Winstrike lyckades dock tvinga matchen till övertid. Men det var trots allt Cloud9 som säkrade kartan och sin plats i New Legends Stage.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..