×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Ence vidare till majorn — Valiance utslagna

1
Den europeiska minorn går nu mot sitt slut. Detta innebär att ännu ett lag har åkt ur och ett lag har gått vidare till majorn. Laget som lyckades ta sig vidare blev Ence efter en säker vinst mot North. Vitality lyckades hålla sig kvar genom att slå ut Valiance.
Dagens första match i den europeiska minorn blev en av de jämnaste genom hela turneringen. Uppstickarna Valiance mötte det franska laget Team Vitality. Första kartan, Cache, gick till Valiance, 16-13, trots att Vitality var nära på att göra en starkt återhämtning. Andra kartan blev den första lik. Denna gången var det Valiance som hamnade i underläge men fransoserna lyckades säkra matchen i den sista rundan, 16-14 till Vitality. Nu återstod bara Inferno. Denna gången blev det en väldigt jämn halvlek som slutade 9-6 till Vitality. När lagen bytte sida och Valiance fick börja försvara bombplatserna såg det ett tag ut som dom hade matchen under kontroll. Dock blev det Vitality som lyckades vända på skeppet och skicka hem Valiance med 16-14.

Den sista matchen för dagen utspelade sig mellan ENCE Esports och North. Den första kartan, Train, speglade den föregående matchen och blev olidligt jämn, till och med jämnare. Under hela kartan bytte lagen rundor fram och tillbaka fram till att North hade nått upp till 14 rundor. Då var det istället Ence som tog kommando och tre rundor på raken. North lyckades dock mirakulöst få ännu en runda och Ence den därpå. Matchen gick till övertid. Det krävdes till och med två övertidsomgångar för att Ence skulle säkra den första kartan med 22-20. Den andra kartan blev Inferno och det såg nu ut som att North hade tappat glöden. Under hela kartan var det Ence som hade kommando och kunde plocka hem segern med säkra 16-7, trots ett starkt försök till en 1on3 av Casper "cadiaN" Møller under sista rundan.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..