×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kina

Tyloo tar in Johnta som coach

1
Kinesiska Tyloo väljer att satsa på en coach som inte härstammar från det asiatiska landet. Istället har de valt att ta in den ukrainska coachen Ivan "Johnta" Shevtsov som tidigare coachade Hellraisers under 2018.
Den före detta Hellraisers-coachen Invan "Johnta" Shevcov har hittat ett nytt hem. Ukrainaren som coachade Hellraisers fram till slutet av 2018 kommer nu att ta sig an en ny utmaning genom att coacha kinesiska Tyloo. Laget, som nyligen tog in YuanZhang "AttackeR" Sheng och Yulun "Summer" Cai från Flash Gaming, sågs senast spela PLG Grand Slam där de placerade sig på plats 5-8.

Johnta spelade under 1.6-tiden med lag som Hellraisers och DTS men har under hela sin CS:GO-karriär agerat coach. Detta började han med för Flipsid3 Tactics under 2015 men gick efter det över till Arcade och hamnade tillslut i Hellraisers.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..