×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

TACO och zews till Made in Brazil — Stewie2k går till Liquid

2
Det beryktade bytet mellan de två organisationerna, Made in Brazil och Liquid, har nu gått igenom. Epitácio "TACO" de Melo och Wilton "zews" Prado ansluter sig till sina landsmän i det brasilianska MIBR medan amerikanen Jake "Stewie2k" Yip återvänder till ett amerikanskt lag i form av Liquid.
Under förra veckan kom det upp ett rykte att Made in Brazil och Team Liquid skulle byta spelare. Detta bytet har nu blivit officiellt. Den unga stjärnan Jake "Stewie2k" Yip återvänder nu till ett amerikanskt lag, Team Liquid. Han gick till MIBR i början av sommaren trots att han, tillsammans med Cloud9 lyckades vinna årets första Major. Det gick inte som förväntat i MIBR trots att han fick med sig sin gamla lagkamrat Tarik "tarik" Celik som inte har nämnts i något uttalande. Men som har ryktats vare påväg ut ur laget.

Made in Brazil har nu valt att göra laget mer brasilianskt igen. För att fylla upp Stewie2k's skor har de valt att byta honom mot Epitácio "TACO" de Melo som har spelat för Liquid sedan juni i år. Med i bytet får de även med coachen Wilton "Zews" Prado från Liquid. Han var coach för laget sedan 2016 men har nu valt att gå tillbaka till det brasilianska laget som han senast sågs coacha 2016.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..