×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Complexity bänkar yay — Rambo ute ur laget

1
Det amerikanska laget Complexity Gaming har gått ut med att de bänkar Jaccob "yay" Whiteaker. I samma veva meddelar också organisationen att de ej kommer förlänga kontraktet med sin coach, Ronald "Rambo" Kim.
Complexity Gaming offentliggjorde under natten till idag att de har valt att bänka Jaccob "yay" Whiteaker. 20-åringen gick med i organisationen i mitten av 2017 och hjälpte laget att säkra "Legends status" under den senaste Majorn, Faceit Major: London 2018. I uttalandet som organisationen gick ut med via Twitter pekar ägaren, Jason Lake, på lagets medelmåttiga spel de senaste månaderna.

Organisationen gick i samme veva ut med att de ej kommer att förlänga kontraktet med deras coach, Ronald "Rambo" Kim. 1.6-legenden spelade med laget under sex månader i 2007 men gick även över till Counter-Strike: Source tillsammans med laget, som då gick under namnet Los Angeles Complexity, fram till slutet av 2008. Rambo anslut sig till CS:GO-laget i början av 2018 efter att ha coachat de Sydkoreanska laget MVP PK.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..