×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Robban lämnar Embrace

1
Det har minst sagt varit en hel del join/parts i embrace på sistone. Folk har hoppat ut och in som aldrig förr. VonoX lämnade, gick med för att slutligen lämna laget igen. Någonstans däremellan hann Nightman med att lämna laget. Nu har RobbaN lämnat laget och det är det som den här nyheten ska handla om. Från den lineup som laget bestod av för en dryg vecka sedan återstår bara två spelare:
  • azid
  • deemer
Vart RobbaN ska ta vägen nu kan vid en första tankevända verka omöjligt att gissa, men om ni har hängt med här på Fragbite kunde ni alldeles nyss läsa dessa ord i en intervju med GTS som plastninja just publicerade:

Vet du hur stämningen bland de kvarvarande medlemmarna i klanen är? Lutar det åt fler avhopp á la LuLAN?

– Nej, det tror jag inte. Dom har sedan idag en sjätte på G, vissa kan ju gissa vem med tanke på vårt senaste tillskott i laget ;D
Deras senaste tillskott är för er som har missat det VonoX. VonoX kommer från embrace, klanen som RobbaN nu lämnar. Nu kan ni vilt börja spekulera i kommentarerna om vart RobbaN kommer hamna i framtiden.

70 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 70 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..