×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

Förändringar i SoA

1
Idag släppte den danska klanen Spirit of Amiga ett pressmeddelande som berättade om ett antal förändringar som skett i klanen. Till att börja med så har Starcraft-avdelningen lagt ner, till förmån för ett Warcraft-lag. En man med nicket Blue-Fox har trätt in som sekundär manager och kommer att arbeta under huvudmanagern Jellyshot.


Blue-Fox is very experienced within organizing, dealing with sponsors, so now we feel that we have a very strong managerduo to take care of buisness for the team.


På spelarfronten har ScobbaH och Zargoth lämnat sina platser som spelare för att istället bli skribenter på den kommande SoA-siten. Ersättare kommer den gamle veteranen CrashJack, som nu blivit aktiv igen, att bli. SoAs trupp ser nu ut som följer: Attermann, calcer, CrashJack , KraM samt StaN.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..