×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

VonoX lämnar embrace, igen

1
Det har varit en oerhörd aktivitet i klanen embrace det senaste. Till att börja med nådde man final på LAN:et Monsterplay, därefter lämnade VonoX laget, innan han återigen gick med, denna gång tillsammans med deemer. I samma veva lämnade zet laget, och nu senast var det NightMans tur att kasta in handduken.
Att ett avhopp från en klan sällan kommer ensamt, som det gamla ordspråket lyder, verkar stämma denna gång, för nu är VonoX på väg bort från laget igen. För att få lite mer information om vad som hänt ställde vi just frågan "Vad är det egentligen som har hänt?" till VonoX. Svaret vi fick var mycket uttömmande:

Well nu var det så här att innan jag joinade embrace igen så var det tänkt att vi skulle köra på. Jag trodde att vi skulle glömma det som hänt och bara köra på vidare. Men jag hade tydligen inte blivit informerad om att NightMan fick ett par dagar att tänka igenom om han ville vara kvar eller lämna för zet. Sen helt plötsligt bestämmer NightMan för att lämna laget och då var vi 4 igen.

Så nu kändes det så här: Vi är 3 kvar från gamla embrace + en ny (deemer). Nu måste vi börja om från noll med ett nytt lag och då insåg jag att jag hade tappat lusten för det. Jag orkar inte börja om på nytt igen med ett nytt internetlag (Då en bor i Göteborg en i Småland en i Strängnäs och en i Stockholm). Sen har jag ett erbjudande i ryggmärgen som drar till lite. Innan jag joina embrace igen så hade jag det erbjudandet men ändå valde jag embrace för att ge det ett nytt försök.

Men NightMan fick mig att tappa lusten helt. Så vi hade ett snack i embrace och jag valde att ge upp embrace helt denna gången :(

Vad gäller mannens framtida planer avslöjar han att han förmodligen kommer gå till det tidigare omtalade alternativet, eller lägga, som han själv uttrycker det, "cs-handskarna" på hyllan.

154 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 154 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..