×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska femman bryter upp med Tempo Storm — laget splittras

1
Det står nu klart att Tempo Storm släpper sin svenska femma, detta efter en del problematik inom laget. Spelarna har valt att gå skilda vägar där tre av dem blir en del av Not Academy, Linus "Limpone" Wecksell går till Snabbabrillor och Fredrik "elo" Annerström blir kontraktfri.
I augusti kontrakterades en svensk femma till nordamerikanska Tempo Storm och hamnade under lagnamnet Tempo Storm SE, då organisationen även kontrakterade ett brasilianskt lag. Fem svenska spelare, och dess coach Hampus "Shaabi" Johansson, flyttade då till USA för att spela under organisationens fana. Efter bristande resultat har laget nu brutit upp med organisationen och Linus "Limpone" Wecksell berättar för Fragbite att spelarna nu valt att gå skilda vägar.

Wecksell förklarar att komplikationerna började redan efter 2-3 månader i USA, då delar av truppen fick visum-problem vilket resulterade i att de inte kunde spela med full lina. Han fortsätter att berätta att de sista månaderna visade sig bli väldigt oseriösa, då vissa av hans lagmedlemmar knappt spelade alls och samtliga tappade motivationen då de tvingades att spela med en manager. När laget reste tillbaka till Sverige över julen bestämde sig Wecksell för att lämna organisationen för att spela med Epsilons tidigare femma innehållande Gustav "ZINKEN" Björk, Eric "Ericip" Torsson, Andreas "mOkEn" Karlsson och Kevin "kevzy" Nilsson.

"Jag personligen tänker bara ta alla lärdomar ifrån livserfarenheten och allt nytt jag lärt mig i USA. Vad som krävs för att ett lag ska växa och fungera, och göra det bästa av dom erfarenheterna i mitt nya projekt, som IGL för Snabbabrillor. Det känns ändå som att tiden under Tempo Storm (under all kritik) vart ett bra utvecklingsmoment för mig som spelare och nu är jag redo att ta spelet till nästa nivå", berättar Wecksell för Fragbite.

Tre av spelarna valde i sin tur att spela tillsammans med Nicolai "glace" Jensen och Frederik "LOMME" Nielsen i Not Academy. Enligt Wecksell ville denna femma ta över platsen i Tempo Storm, men organisationen ville inte kontraktera de danska spelarna. Då fyra av medlemmarna letat sig vidare resulterade det hela i att organisationen valde att släppa samtliga spelare.

Wecksells lag, Snabbabrillor, är ju på jakt efter en organisation att representera för fortsatt utveckling. Laget kommer att spela under den kommande ESEA Premier-säsongen. Intresserade organisationer kan kontakta Wecksell via limponeeee@gmail.com.

Dessa spelade för Tempo Storm SE och var deras resa fortsätter



Artikelbild: Tempo Storm

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..