×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Vonox och Embrace – Återkomsten

1
Tidigare idag skrev vi om att VonoX lämnat Embrace på grund av att han inte kom överens med alla i laget. Nu verkar det däremot som om man har ändrat sig. Med andra ord är VonoX tillbaka i laget. Dessutom zet har lämnat och deemer har tillkommit. Embrace laguppställning ser numera ut så här:
  • VonoX
  • NightMan
  • azid
  • RobbaN
  • deemer
Vill ni veta mer får ni helt enkelt läsa våra intervjuer med VonoX och zet.

VonoX

För bara några timmar sedan lämnade du Embrace på grund av att du inte kom överens med alla i laget, vad är det som har förändrats nu och som gör att du återvänt till klanen?

Jag kom inte överens med zet, men nu har zet lämnat istället och därmed har de messat mig att de vill ha mig igen. Och så tog vi deemer med oss också.

Hur kommer det sig att zet lämnade? Var det frivilligt eller tog laget beslutet åt honom?

Grabbarna ångrade sig att de valde zet nu. Beror mycket på att jag lirat med embrace så pass länge nu så de "insåg" att jag borde vara den som ska stanna.

Du nämnde att du tog med dig deemer in i klanen. Hur kom ni i kontakt med honom och hur gick det till när han fick sitt [e]- framför nicket?

deemer började testa med oss ett par dagar innan jag leftade. azid har haft kontakt med deemer sen de lirade tillsammans i pd och därmed började allt :D Sen efter ca 1 veckas test spelandet så bestämde vi (embrace) och deemer att gå ihop och här är vi nu.

Har stämningen i klanen förändrats något av all den här turbulensen?

Ja det har vart lite konstigt efter allt det här men vi försöker fokusera nu på framtida LAN event som Optihack. Vi går vidare helt enkelt.

Hur är läget mellan resterande Embrace-medlemmar och zet nu? Hur tror du att han känner sig?

Jag tror att han är lite pissed off för att de helt plötsligt kom och ändrade sig men men. Annars är det ganska lugnt tror jag. zet är en schyyst kille så men det funkade inte ingame bara :/

Okej, då tackar jag för din tid och önskar er lycka till med in-gameandet. Någonting du vill tillägga?

Jag tackar otroligt mycket för all stöd som jag fått och hoppas nu på att vi glömmer det som har hänt och går vidare istället! Ses @ Optihack folks. Och tackar dig förstås för intevjun.
zet

Du fick nyss lämna Embrace, berätta hur det gick till.

Ja det stämmer, igår bestämde sig vonox för att han inte var intresserad av att lira med mig något mer och därför skulle lämna. Det hela hade diskuterats av alla medlemmar utan min vetskap så jag fick bara ta del av beslutet. Den förklaringen jag fick av hur diskussionen hade gått till var följande: att de hade röstat där Robban ville ha kvar vonox och resten av clanen ville ha kvar mig. Nu var det så att Robban också då ställde ett ultimatum vilket var att ifall vonox skulle lämna så skulle han göra samma sak. Den följande dagen fick jag reda på att RobbaN nu hade ändrat sig och ville stanna igen, kul tänkte jag och begav mig till ett barnkalas. Sedan när jag kom hem så hade azid ändrat sig och jag var inte välkommen i klanen längre.

Hur känns det nu efter att du fått lämna klanen?

Inte särskilt kul, vem tycker det är kul att försvinna från en klan man gillar.

Vad har du för framtidsplaner? Är CS fortfarande din nisch i livet?

Just nu vet jag inte exakt vart jag ska ta vägen, men CS kommer jag fortsätta lira. Och ja det är min nisch ;)))

Alright, tack för din tid och lycka till med Counter-strikandet. Avsluta!

Tack så mycket. Jo hoppas det går vägen för mig. Lemondogs 4 life.

119 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 119 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..