×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Embrace tappar VonoX

1
Den växande klanen Embrace tappade idag ett av sina stora namn, VonoX. Embrace har gjort sig välkända under det gångna året genom att visa klass på LAN-tävlingar och i cuper spelade online. Enligt intervjun som följer här nedan så var anledningen till att VonoX lämnade problem inom laget. Vissa kom inte överrens med varandra och det skapar ingen god stämning. Om ni vill veta mer så får ni helt enkelt läsa den korta intervjun som följer här nedan.
VonoX

Tjena VonoX, har du lust att berätta om varför du lämnade Embrace?

Tja, jo den största anledningen är att jag inte kom överens med en i klanen. Så grabbarna valde att hellre lira med han än mig kan man väl säga.

Låter inte som något vidare sagoslut, hur länge har den här irritationen funnits inom klanen?

I cirka tre månader, men vi har försökt skärpa oss. Men det bara fortsatte och fortsatte tills jag fick nog...

Tre månader är ganska lång tid, speciellt i CS-världen. Hur har ni klarat av att prestera så bra trots att ni var oense i laget?

För att vi snackade med varandra om att vi skulle skärpa oss och det gjorde vi faktiskt. Men nu börjar det igen och jag orkar inte med det så. Det blev som det blev.

Vad tänker du göra nu?

Jag ska nog hänga runt lite se om nåt dyker upp annars koncentrerar jag mig fullt på mina studier och kompisarna och lirar CS för bara skojjs skull. :D

Då får jag tacka för intervjun och önska dig lycka till med dina studier, har du något att tillägga?

Tack själv! GL Embrace och det har vart jävligt kul att lira med er gubbar!

132 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 132 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..