×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Europa

friberg om uppvisningsmatchen: "Hade nog varit tight"

1
En potentiell uppvisningsmatch mellan NiP Gaming och VeryGames har blivit ett hett ämne under de senare dagarna. Vi tog kontakt med Adam "friberg" Friberg för hans syn på det hela, och svaret kommer göra fansen lyckliga.
Fansen är uppe i lågor världen över efter att G2 Esports-stjärnan Nathan "NBK" Schmitt tweetade kring en potentiell uppvisningsmatch mellan gamla NiP Gaming och VeryGames. Senast lagen möttes var under DreamHack Winter 2013, där svenskarna tog hem vinsten 2-1.

Efter en fortsatt tweet via Betawayesports stod det snart klart att ett flertal spelare var redo för en andra omgång. Både NiP Gaming och G2 Esports ägare svarade med förhoppningar kring att matchen skulle bli verklighet.

Då spelarna blivit utspridda under senare år kunde varken NiP eller Carlos "ocelote" Rodríguez Santiago stå för samtliga spelares uttalande. Den svenskbaserade organisationen kunde endast stå för tre av de tio potentiella deltagarna, liksom Rodríguez Santiago endast kunde stå för de tre spelarna som spelar för G2 Esports i nuläget.

"Jodå det hade jag velat vara med på om datumen och så vidare passade in. Det är svårt att säga [om NiP vunnit mot VeryGames idag] det hade nog varit tight", sa Adam "friberg" Friberg när Fragbite kontaktade honom kring uppvisningsmatchen.

NiPs förslag var att spela matchen under DreamHack Masters Malmö, mellan den 30 augusti och 3 september, men tre av spelarna kommer dessvärre inte vara på plats under turneringen. Friberg, Robin "Fifflaren" Johansson och Kevin "Ex6TenZ" Droolans är de tre spelarna som skulle tvingas utebli från matchen, om de inte blev skickade till Malmö för ändamålet.

Vilket lag hade vunnit om matchen spelades idag?

898 personer har röstat

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..