×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Fatal1ty lämnar Forsaken

1
Efter att inte ha spelat en enda match med Forsaken under CPL Winter har Fatal1ty, som totalt dominerade Quake 3-scenen för ett tag sedan och alltid lyckats ganska bra med de spel som han spelat, nu lämnat sin andra CS-klan. Förra gången var det 3D som Fatal1ty lämnade och Counter-strike verkar helt enkelt inte vara hans spel.
Anledningen till att han lämnade Forsaken var att han inte fick den speltid som han ville ha. Att gå från att vara bäst i världen och storstjärna i Unreal Tournament 2003 till att vara bänknötare i ett CS-lag som kom på plats 9-12 det senaste CPL-evenemanget kan inte vara lätt.

Forsakens laguppställning till CyberXGaming i början av nästa år ser ut så här:
  • Funk
  • Ph33R
  • Storm
  • Torrez
  • Destructo
Så här svarade Holden i Forsaken när jag frågade om det stämde att Fatal1ty lämnat laget:
Yah, he just wasn't recieving the playing time he was looking to recieve. He has good aim, but he just wasn't meant to be a Counter-strike player. I'm not sure if he will be playing for anyone @ CXG, but we wish him luck with whoever he plays for now.

Jon is a great guy and we wish he could have extended his stay with the team and he is welcome back at any time.
Enligt en communitynyhet på GotFrag ska Fatal1ty fortsätta att spela Counter-strike, men han ska också ha prövat på andra spel. De nya spelen som jag kan tänka mig att Fatal1ty kan vända sig mot är Halo och Call of Duty. Det ska bli intressant att se vad han gör på CyberXGaming.
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

58 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 58 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..