×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

CPL

SK.swe vinner CPL Winter 2003

1
Alldeles nyss spelades finalen i Dallas färdigt. SK.swe kom från winner bracket och behövde bara vinna en bana för att vinna titeln. Det räckte med en bana och resultatet ser ni nedan:
SK.swe vs. NoA 13-4
Det har sannerligen varit ett mycket lyckat år för SK.swe som har tagit tre stora titlar: CPL Summer 2003, WCG 2003 och CPL Winter 2003. NoA har dock visat att de kan och med den korta träningstiden innan evenemanget är en andraplats trots allt imponerande. Om två veckor är det dags för CyberXGaming igen och kanske blir det några andra än SK.swe som vinner då.

I CS-tipset trodde 72% på SK.swe och det delades ut en hel del bites idag när totalt en halv miljon bites satsades på matchen.

Topp 8 på CPL Winter 2003 blev så här:
1. SK.swe – $30000
2. NoA – $21000
3. Mousesports – $14000
4. Adrenaline GX – $9000
5. mibr – $6000
6. Team64 – $5000
7. United 5 – $3000
8. 4Kings – $2000
9-12. rdw – $1500
9-12. Forsaken – $1500
9-12. Drake – $1500
9-12. g3x – $1500
13-16. TEC – $1000
13-16. TSG – $1000
13-16. GameWyze – $1000
13-16. 3D – $1000
Anmärkningsvärt var att SpawN spelade för SK.swe i finalen trots att han inte hade övat med laget inför evenemanget. Stod över gjorde ahl som tidigare under turneringen har varit sjuk och kanske var han det även idag. Lineupsen i finalen såg ut så här:
SK.swe: fisker, HeatoN, Potti, SpawN och elemenT
NoA: bsl, Naikon, knoxville, shaGuar och method
Alla resultaten från CPL Winter 2003 hittar ni i våra brackets.
Läs vidare för en liten kort matchsummering. Om ni vill kan ni också titta på HLTV-demot uppe till vänster.

SK.swe började som anfallare på Dust2. På pistolrundan kröp tre stycken SK-spelare med SpawN i spetsen catwalk mot trappan. knoxville stod på bsl:s axlar i mitten och kunde plocka bort SpawN när han kröp på catwalken. Ett regn av granater kom och SK.swe retitrerade.

De försökte senare attackera den stora bombplatsen igen men de kom aldrig in i bombplatsen. En ensam elemenT väntade ut rundan men trots rundvinsten hade NoA knappast något övertag inför den andra rundan.

SK.swe campade ut sin eco i mörka. NoA försökte jaga men SK plockade ut tre och de resterande NoA-spelarna avvaktade klockan. På den första vapenrundan (för båda lagen) rushade SK den lilla bombplatsen och fisker vann sitt 1on1-läge mot Naikon. NoA tvingades köra två ecos och SK.swe fick igång sitt spel bra. SK spelade ganska avvaktande med fisker i mitten varje runda som försökte plocka bort någon medan NoA försökte skicka spelare till den lilla bombplatsen. SK tog åtta raka rundor innan NoA kunde ta sin tredje runda. 8-4 till SK stod det i halvtid, vilket är ett ganska vanligt resultat för ett anfallande lag på Dust. Bra för SK spelade bland andra fisker.

På pistolrundan i den andra halvleken smyger NoA hela vägen in i B2 och plantar. SK stormar in sent och dödar alla NoA-spelarna, som dock lyckas döda SK-spelaren som defusar. Det blir en tät defuse, men Potti hann i tid.

SK valde att köpa MP5 på econ och två av dem dog, men de vann rundan genom att döda alla NoA-spelare. Den tredje rundan köpte NoA men de råkade illa ut i mitten och dog av välriktade Colts från SK.

NoA valde sedan att köra en eco, vilket innebar att de skulle bli tvungna att vinna alla rundor därefter för att få matchen till förlängning. De smög långa där två av dem dog tidigt. Sedan väntar de ut rundan vid gropen på långa och SK rörde sig inte ur fläcken, så tiden gick ut.

Den sista rundan fick fisker tidigt bort två stycken NoA-spelare ur leken genom att vara offensiv i mörka, resten av NoA befann sig då i mitten. De resterande NoA-spelarna eliminerades sedan runt omkring mitten och SK.swe stod till slut som segrare vid ställningen 13-4!

202 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 202 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..