×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

GameOnline med nytt lag

1
Göteborgs stolthet, GameOnline, kom olyckligt i blåsväder trots en hyfsat godkänd insats på CPL Köpenhamn. Det var sNajdan, diGitaL och Hyb som lämnade efter flera olika interna konflikter strax efter hemkomsten. Dessa herrar hittar vi idag i engelska 4Kings respektive GoL:s antagonister – xPerience.se.
Nu har GameOnline byggt ihop ett nytt lag med bas i Göteborg bestående av ett par gamla spelare blandat med två nya talanger. Inte helt oväntat är de nya spelarna de gamla Begrip.GoL- och VIC-spelarna Skipper och graes. Lagets lagupställning blir nu som nedan:
  • Souledge
  • Sydow (lagledare)
  • erks
  • Skipper
  • graes
Efter dessa ändringar kan man konstatera att det nya laget är till mycket stor del gamla Begrip.GoL då hela fyra spelare nu har hittat nytt säte i GameOnline. På GameOnlines hemsida har de gjort en intervju med Sydow av den kortare varianten, läs den här.

Inom en snar framtid kommer laget deltaga på CyberXGaming-tävlingen i Las Vegas, där de blir tvungna att bekänna färg då motståndet är av yttersta världsklass.

152 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 152 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..