×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Begrip minus två

1
Efter den ganska dåliga insatsen på CPL i helgen kom det sig att enben och strey lämnar laget. Anledningen är tydligen denna:
"Vi får det inte att stämma ingame och utanför som lag. Kan även innebära slutet för Begrip men vi avvaktar tillsvidare".
Fyra stycken personer är nu kvar i Begrip. Hur det är med aktiviteten och förmågan att bygga upp laget igen återstår att se.
  • individ
  • IsKall
  • HuZtler
  • zAILOR
Vill ni vet mer föreslår jag att ni läser vår intervju med strey nedan. Är ni intresserade kan ni även ladda hem vår ljudintervju med strey som gjordes av blejd under CPL.

strey


Hej strey! Hur känns det nu så här måndagen efter ditt första (?) CPL?

Inget speciellt egentligen, skönt att vara hemma och slippa all danska bara.

Du och enben lämnade just Begrip, hur kommer det sig? Har det någonting med er prestation på CPL att göra?

Det kan man nog i högsta grad påstå. Under en lång tid har vi nu presterat dåligt, de tre senaste eventsen har vi verkligen presterat kasst. Efter CPL så börjades det diskuteras om vad som var fel, varför vi inte presterat såpass bra som vi borde göra. Detta ledde till en ddiskussion. Kort sagt så kom vi fram till olika anledningar till varför vi inte nådde de resultat vi ville och skildes därefter åt.

Vad kommer att hända härnäst? Fortsätter du med Counter-strike? Kommer du och enben att hålla ihop i framtiden tror du?

Jag ska dra en standardreplik: ska börja plugga och spendera mer tid med tjejen. Fast riktigt så klyschig är jag inte. Jag ska ta det lugnt ett tag, jobba av lite skolarbete och softa med vännerna och tjejen men sen efter det börjar jag råpressa igen. Så lätt blir ni inte av med mig, förbannade cs-spelare! Jag och enben kommer nog hålla ihop japp, jag är inte mycket utan borren i vinden så att säga.

Hur tror du att det kommer att gå för Begrip utan dig och enben? Reser de sig och blir lika starka, eller kanske starkare, än innan?

Inte lagt någon tanke på hur det kommer gå för dom direkt. Vad jag vet så finns det inga bra cs-spelare häromkring som dom kan plocka in istället för oss så jag tror det blir svårt att ligga på samma nivå. Men man vet aldrig, dom kanske gräver upp något.

Själv då, hur tror du att det kommer att gå för dig utan Begrip? Kommer du att sakna gänget?

För två timmar sen hade jag klart svarat ja. Tiden i Begrip har vart fett rolig ärligt talat, bland dom bästa jag haft i en klan förutom sib kanske. Så jävla kul har vi haft på vissa bootcamps och för att inte tala om det första RZ. Men nu har läget förändrats lite av olika anledningar. Så, nu kommer jag väl knappast sakna dom. Ifall du undrar hur det kommer gå spelmässigt så ska jag nog gibba på, jag har alltid min bästa Commie som förövrigt är den snyggaste skäggbiffen i stan.

Du var som sagt på CPL i helgen. Det gick inte särskilt bra för Begrip, fanns det några speciella anledningar till detta tror du?

Jag är en stark åhängare av orsak-verkan och för mig är det rätt uppenbart varför det inte fungerade. Vi hade förberett oss för dåligt, för lite träningar, för korta träningstider och inga bootcamps före tävlingen. Det är svårt, om inte omöjligt att mäta sig med ett lag som spelar 6 timmar om dagen ifall man själv bara spelar 1. Vi hade även lite av en dålig dag och stämningen var inte den bästa.

Vad tyckte du generellt sett om evenemanget? Var CPL så speciellt som folk får det att framstå?

Heh, nej jag tyckte inte det var något speciellt direkt. Fast visst är det alltid fett att komma till ett ställe där alla delar samma intresse och passion. Just det här evenemanget hade såpass kassa lokaler också, det bidrog säkerligen till mitt missnöje. Själva eventen var välplanerad och schemat hölls väl okej men nej, jag kan inte påstå att det var något speciellt med det alls.

Okej, det var allt jag undrade över. Tack för din tid och lycka till med tjejen och pluggandet. Avslutningen är din!

Tja, vill väl lyckönska alla i Begrip vad dom nu ska göra och passa på att tacka sara för att hon finns och meckis för att han är så söt och tjock.

42 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 42 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..