×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

NiP vinner DreamHack Summer 2014!

4
NiP Gaming står som mästare på DreamHack Summer 2014 efter en 2-0-vinst över Na`Vi.
Efter tre intensiva dagar är SteelSeries CS:GO Championship på DreamHack Summer 2014 färdigspelat. Mästare i CS:GO-turneringen är för fjärde gången på fem försök NiP Gaming, som i natt besegrade Na`Vi med 2-0 i kartor.

Inferno

Finalen inleddes på Inferno, och styrkebeskedet kom direkt som anfallare. Na`Vi vann pistolrundan, men därefter lyckades NiP vinna en eco-runda. Det var inte heller en engångsföreteelse, utan även när NiP sattes i knipa senare i matchen lyckades de använda sig av pistoler för att vinna en eco.

All denna action resulterade i en 10-5-vinst av den första halvan, som dessutom följdes upp av en vunnen pistolrunda för NiP. Svenskarna fortsatte även att leverera som försvarare då de inte tappade en enda runda under kartans andra halva, vilket resulterade i en 1-0-ledning.

Train

Train inleddes starkt av ett anfallade Na`Vi. En vunnen pistolrunda och även första vapenrunda gav dem en 5-0-ledning direkt. Därefter kom dock svenskarna igång och kvitterade till 5-5. Trots ett fantastiskt 1vs2-försök av Robin "Fifflaren" Johansson lyckades dock inte NiP ta ledningen där och då. Det var inte förrän ett par rundor senare när Christopher "GeT_RiGhT" Alesund stod för tre snabba headshots som NiP fick det statistiska övertaget.

Med 8-7 till sin favör gick NiP över till den vanligtvis svårare anfallande sidan. Pistolrundan vanns, och ledningen utökades till 11-7. Därefter kontrade Na`Vi med tre vunna rundor, men NiP hade svar på tal när de tog två raka rundor för att återigen utöka sin ledning. I slutändan stod NiP med ett 15-14-resultat, men efter att Patrik "f0rest" Lindberg misstolkat en 1vs3-situation, där en spelare desarmerade bomben medan Lindberg sköt ner de övriga två, togs matchen till övertid.

Na`Vi inledde med att ta den första övertidsrundan, men mer än så blev det inte. NiP tog den första övertidshalvan med 2-1 och vann sedan två raka rundor efter sidbytet för att kamma hem hela turneringen.

Ukraina Na`Vi vs. Sverige NiP Gaming0-2

Na`Vi: GuardiaN, Edward, Zeus, starix, seized
NiP: f0rest, Fifflaren, friberg, GeT_RiGhT, Xizt

Inferno: 5-16 (5-10)
Train: 16-19 (8-7)

Slutplaceringar

1. Sverige NiP Gaming — 10 000 dollar

2. Ukraina Na`Vi — 5 000 dollar

3-4. Ukraina HellRaisers — 3 500 dollar

3-4. Frankrike Epsilon — 3 500 dollar

5-8. Frankrike Titan — 2 000 dollar

5-8. Polen Virtus.pro — 2 000 dollar

5-8. Sverige SK Gaming — 2 000 dollar

5-8. Sverige Lemondogs — 2 000 dollar

75 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 75 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..