×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Steam

CS:GO slår nya rekord

2
Under lördagen spelade som mest över 101 000 personer Counter-Strike: Global Offensive, ett nytt imponerande rekord av speltiteln.
Counter-Strike: Global Offensive har överstigit 100 000 samtidiga spelare, ett imponerande rekord som visar på titelns ökande populäritet. I skrivande stund ligger spelet fortfarande på över 86 000 spelare.Även Counter-Strike 1.6 visade upp imponerande siffror med knappt 43 000 samtidiga spelare, men får alltså se sig rejält omsprunget av det betydligt nyare Counter-Strike: Global Offensive. Än så länge är det dock långt kvar till den överlägsna ettan hos Valve, Dota 2, med långt över 600 000 samtidiga spelare.

48 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 48 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..